|
Disney XD w październiku
|
|
05.09.2009, 16:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2009 18:36 przez Marti.)
|
|||
|
|||
|
Disney XD w październiku
W październiku w Disney XD należy się spodziewać kontynuacji z września nowych odcinków seriali oraz 4 filmów (2 nowe z DC i 2 znane z Jetix):
NOWE ODCINKI:
Filmy Rodzina Addamsów: Zjazd rodzinny i Mistrzowie golfa wypadły z ramówki. ------------ Szczegółowa lista filmów w październiku:
|
|||
|
05.09.2009, 19:04
|
|||
|
|||
|
RE: Disney XD w październiku
Spodziewałem się jakiś nowych seriali a tu kontynuacja września... Choć w sumie było to do przewidzenia, bo Disney XD pojawi się na ostatni tydzień września i to z całą masą nowości, nic więc dziwnego, że październik przy nim wydaje się mało atrakcyjny.
Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie natomiast film Even Stevens Movie. Mam nadzieję, że w przyszłości pojawi się również serial. Mam przeczucie, że oglądalność filmu będzie miała duże znaczenie jeśli chodzi o ewentualną emisję serialu. Zdziwiło mnie natomiast odgrzewanie starych filmów Jetixa... Spodziewałem się raczej Camp Rocka, czy innych filmów Disneya... Cóż... może dadzą w przyszłości 'marvelowe pełnometrażówki'? |
|||
|
05.09.2009, 19:14
|
|||
|
|||
|
Akurat Marvelowych zbitków odcinków to zapewne jest już koniec. Po pierwsze te Marvele lecą jako kreskówki
Po drugie na Jetix wydawały mi się one sztucznymi zapychaczami, aby nie wygladało że maja mało filmów w Kinie Jetix. Jesli zas chodzi o prawdziwe marvelowe pełnometrażówki, to pewnie spróbują się wykpić nie tym targetem No ale gdyby dali np. taka kinówkę spider-Mana z dubbingiem xD
|
|||
|
05.09.2009, 19:44
|
|||
|
|||
|
Już bardziej prawdopodobna jest jakaś pełnometrażowa animacja.
Co do łączonych odcinków to ja bardzo lubiłem kiedy w kinie Jetix pojawiały się Marvele. Na Disney XD nie będą leciały zbyt często, zaledwie odcinek tygodniowo... Emisja takich X-Menów potrwa półtora roku, stąd danie kilku odcinków w kinie nie byłoby do końca bezsensowne. |
|||
|
05.09.2009, 19:57
|
|||
|
|||
|
To prawda, ale mimo to wątpie. Dotąd te filmy wg. mnie były zapychaczami do Kina Jetix, teraz XD ma co emitować - kupe filmów Disneyowych.
|
|||
|
05.09.2009, 19:58
|
|||
|
|||
|
Niby tak, ale skoro sięga po Jetixowe starocie, nie jest to niemożliwe. Poza tym nie wiadomo czy tak jak Jetix w okolicach świąt nie zrobi dwóch tygodni z filmami, a wtedy takie zapychacze sie przydadzą.
|
|||
|
10.09.2009, 21:47
|
|||
|
|||
|
No tak, ale chociażby zastąpić te dwa starocie Giratiną, i już wygląda to o niebo lepiej, nieprawda?
|
|||
|
03.10.2009, 17:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.11.2009 17:22 przez Marti.)
|
|||
|
|||
|
Wzorem z newsa Disney XD we wrześniu zaczynam tworzyć listę premier na Disney XD w październiku (będzie uzupełniana w miarę emisji nowych odcinków i filmów):
1. października
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Sierpniowe nowości Disney XD:

Po drugie na Jetix wydawały mi się one sztucznymi zapychaczami, aby nie wygladało że maja mało filmów w Kinie Jetix.