|
Król szamanów
|
|
29.08.2008, 14:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2009 12:04 przez Daru.)
|
|||
|
|||
|
Król szamanów
Król szamanów
![]() INFORMACJE OGÓLNE: Tytuł: Król szamanów Tytuł org.: Shaman King Ilość odc.: 64 W emisji: 64 Ilość serii: 2 Ilość minut: 22 Światowa premiera: 04.07.2001 r. Polska premiera: 23.10.2005 r. Produkcja: TV Tokyo Dubbing: IZ-Text Katowice OPIS: Z biblioteki Jetix: Yoh Asakura jest Szamanem i spadkobiercą wielopokoleniowego dziedzictwa rodu szamanów. Ma tylko 13 lat trenuje więc intensywnie by posiąść jak najwięcej umiejętności. Jego życiowym celem jest uczestnictwo w Turnieju Króla Szamanów. Ma wyjątkową szansę, ponieważ Turniej organizowany jest co 500 lat. Jego zwycięzca wchodzi w posiadanie wszechmocnego Wielkiego Ducha. Wspomagany przez najlepszego przyjaciela Mortimera Oyamadę, ducha samuraja Amidamaru, przyjaciółkę Annę Kyoyama i innych towarzyszy Yoh będzie musiał pokonać wiele przeszkód, zwyciężyć wielu przeciwników by w końcu wygrać Turniej i stać się wszechmocnym Królem Szamanów. Czy mu się uda? ZOBACZ TAKŻE: |
|||
|
29.08.2008, 22:07
|
|||
|
|||
|
RE: Król szamanów
Nie mogę się przekonać do tego anime. Słyszałem tyle dobrych opinii, obejrzałem jakieś 2 odcinki i serial mnie nudzi, w ogóle nie wciąga. Może to przez dubbing który jest fatalny? Jakoś nie potrafię się przekonać do Króla Szamanów.
|
|||
|
31.08.2008, 09:27
|
|||
|
|||
|
A ja uwielbiam to Anime jest świetne. I dubbing też niezły.
|
|||
|
08.08.2009, 22:16
|
|||
|
|||
|
Podobało mi się to anime, gdy jeszcze byłem w podstawówce... Teraz stało się takie... przeciętne? Lub może po prostu mnie znudziło... W każdym razie fabuła ciekawa, widowiskowe walki szamanów, jest na co popatrzeć (chociaż niektóre odcinki b. nudne...)
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Sierpniowe nowości Disney XD:

![[Obrazek: krolszamanow.gif]](http://jetixpolska.ovh.org/kreskowki/krolszamanow.gif)